Quantum Healing Scan

Ook wel Body Mind scan genoemd. De meest complete gezondheidscheck die inzicht geeft in de energiehuishouding, voeding, vitamines & mineralen, hormonen, bloedwaarden, ziektes en nog veel meer!

Wat is de Quantum Scan precies?

De Quantum Scan is een medisch gecertificeerde technologie die vanuit de quantumfysica is ontsprongen. Quantumfysica is dat deel van de natuurkunde wat zich bezighoudt met de krachten en beweging van de allerkleinste deeltjes die er bestaan. Die allerkleinste deeltjes zijn namelijk precies de deeltjes waaruit de gehele kosmos én wij mensen zijn opgebouwd.
Leert de wetenschap die beter te begrijpen, leert ze ook de gezondheid (en ziekte) van de mens beter te begrijpen met nieuwe mogelijkheden deze positief te beïnvloeden!

De scan is in staat om deze allerkleinste deeltjes -ook wel biofotonen genaamd- te meten en daarmee krijg je een zeer uitgebreide en uiterst nauwkeurige analyse van je gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.

Concreet betekent het dat je o.a. inzicht krijgt op het functioneren van je organen, de energiehuishouding, hormonen, virussen en bacteriën, voeding(sintoleranties), vitamines & mineralen, maar ook op welke gevoelens en emoties er (on)bewust actief zijn in je mind en welke belemmerende gedachtepatronen daaraan ten grondslag liggen.

Hoe is dit mogelijk?
Om dit te begrijpen, moet je eigenlijk wat meer weten van quantumfysica. Voor de geïnteresseerden leg ik dit onderaan enigszins uit. En ik zeg bewust 'enigszins' omdat het zeer complexe materie is die door hooggeleerde professoren nog niet eens volledig begrepen wordt.

Maar, een versimpelde uitleg kan gegeven worden door ons lichaam te vergelijken met een wifi-station. Elk orgaan, elk weefsel en elke lichaamscel zend net zoals een wifi station (of radiostation) straling (energie) uit.
En zoals wifi straling ons internet biedt (met oneindig veel informatie), zo geeft de straling die ons lichaam uitzend onnoemelijk veel informatie over onze gezondheid en zijn alle cellen als wifi stations met elkaar verbonden!

Maar denk ook eens aan een ECG, een electrocardiogram waarmee de elektromagnetische straling die ons hart uitzendt, wordt gemeten. Dat vinden we -evenals wifi-straling- inmiddels de normaalste zaak van de wereld.
Eigenlijk is het dus niet zo gek dat ons lichaam straling uitzend die kan worden gemeten!
Elke cel, elk weefsel en orgaan heeft zo zijn eigen optimale stralingsfrequentie wanneer het gezond functioneert. Is er een disbalans of sprake van ziekte, dan wordt er een andere frequentie uitgezonden. En het is precies dat verschil in frequentie wat informatie geeft over de aard en ernst van een eventuele disbalans.
Bijvoorbeeld dat er een energietekort is, of dat er sprake is van een virusinfectie.

Hopende dat dit de geavanceerde technologie enigszins begrijpelijk maakt!
Hoewel er al zeker 50 jaar onderzoek en ontwikkeling aan deze technologie vooraf is gegaan en deze aanvankelijk alleen gebruikt werd voor elitetroepen van het Amerikaanse leger en kosmonauten, is er nog niet veel informatie op het internet te vinden.
Daarom raad ik je aan om bij vragen gewoon contact op te nemen. Wij staan in contact met de producent (MetaVital) en hebben achtergrond informatie.

Hoe gaat een scan sessie in zijn werk?

Eerst bepalen we welke scan het beste bij je past. Er zijn verschillende scans mogelijk, variërend van een snelle voedingscheck tot aan een hele uitgebreide analyse op alle vlakken.

Wanneer je komt voor de scan (locatie Amsterdam of op afstand o.b.v. bloed, speeksel of haarmateriaal), krijg je een biofotonen triggersensor koptelefoon op die binnen 1,5 minuut de energie in je gehele systeem heeft gemeten.
Vervolgens worden alle resultaten, die we te zien krijgen in afbeeldingen van je organen/ weefsels/ cellen, grafieken en tekst uitgebreid met je besproken. Afhankelijk van welke scan je hebt gekozen kunnen we verdiepen in bepaalde organen of interesse gebieden. Jij bepaalt welke informatie je wil bekijken. Niet iedereen wil namelijk weten of er een gevoeligheid is voor het ontwikkelen van bepaalde ziekten of in emoties duiken, daarom heb jij de regie.

Aan het einde van de sessie heb je de mogelijkheid om een protector behandeling te ontvangen. Er worden dan frequenties naar jouw lichaam gezonden om al jouw cellen in de meest optimale frequentie te laten functioneren. Je kan bijvoorbeeld direct een verschil in energie bemerken.
Ook ontvang je een metalen chip, waarop net als op een usb-stick frequenties kunnen worden vastgehouden. Draag je deze op je huid, geeft het nog 4-6 weken optimale frequenties af en wordt jouw proces om gezonder en vitaler te worden ondersteund!

Enkele dagen na de sessie ontvang je een uitgebreid rapport met de resultaten en een advies voor bijvoorbeeld voeding, supplementen, mind training en leefstijl waarmee je gericht aan de slag kan.

Je kan kiezen voor een losse scan of een traject. Zeker bij complexere of langer aanhoudende klachten zoals depressie, burn-out of schildklierproblematiek is een traject aan te raden.
In onderstaande sectie vind je de verschillende soorten scans.

Heb je vragen of wil je even sparren over welke scan het beste bij jouw wensen past?
Neem dan gerust contact op!

Neem contact op

Quick Scan

Een snelle, effectieve allround analyse.
Duur: 60 min.

Inzicht op:

 • Hersenen, romp (als geheel met alle vitale organen) en skelet
 • 1 orgaan naar keuze om in te verdiepen (bijvoorbeeld de maag of longen)
 • Mogelijke energielekken
 • De tendens richting pathologie/ ziekte
 • Specifieke weefsels
 • (On)bewuste gevoelens/ emoties en disfunctionele gedachte(patronen)
 • Voeding (geschikt/ neutraal/ belastend)
 • Vitamines & mineralen (tekorten)
 • Hormonen en neurotransmitters
Boek een Quick Scan

Deep Scan

Een uitgebreide analyse van het hele lichaam met meer verdieping. Aan te raden bij reeds gemanifesteerde of complexere klachten zoals burn-out, schildklierproblematiek of traumatische life events.
Duur: 120 min.

Alle elementen van de Quick scan +

 • Verdieping tot op weefsel, cel en DNA-niveau in meerdere organen
 • Uitgebreidere verdieping in psycho-emotionele en disfunctionele gedachtepatronen en imprint
 • Uitgebreidere analyse van de verbanden tussen klachten, organen en systemen
Boek een Deep Scan!

Food & Digestion Scan

Snel inzicht op voeding, vitamines & mineralen en spijsvertering(sklachten)!
Duur: 60 min.

Inzicht op:

 • Voeding (geschikt/ neutraal/ belastend)
 • Vitamines en mineralen
 • Eventuele intoleranties/ allergieën
 • Functioneren maag en darmen

Boek een Food & Digestion Scan

"If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration" - Nikola Tesla

Voor de echte deep divers wat meer over quantumfysica
Als je tot hier gekomen bent met lezen, dan heeft deze technologie duidelijk je interesse gewekt ;-) en is het zeker interessant om wat meer te begrijpen van quantumfysica.

De quote van Tesla geeft aan dat alles energie is. Letterlijk alles.
Jijzelf. Je huis. De spullen die je bezit. Maar ook alles wat je niet kan vastpakken of zien (zoals de lucht), is energie en bestaat uit frequenties en trillingen. Alleen nemen wij mensen met het blote oog geen trilling waar, maar vaste objecten.
Quantumfysica leert ons dat energie zich kan gedragen óf als een vast deeltje óf als een bewegende golf en via een -voor ons onzichtbaar- veld (de ether) met elkaar in verbinding staat.

Maar wat heeft dit nu met onze gezondheid te maken? Precies zo is het ook met processen in ons lichaam!
Een ziekte of kwaal kan bijvoorbeeld in energie, als een golf al aanwezig zijn maar nog niet fysiek zijn gemanifesteerd. Wij zouden dan zeggen 'het hing in de lucht'. En als je erover nadenkt, is dat dus letterlijk zo, er waren al frequenties maar wij konden ze simpelweg nog niet waarnemen.
En het moment dat wij een ziekte of kwaal wél kunnen waarnemen, dan waren deze frequenties al veranderd in vaste materie. Dan pas nemen wij het waar. Maar het was dus al eerder in energie aanwezig!

De technologie kan precies die energie, de frequenties die onze cellen uitzenden, meten vóórdat ze vaste materie zijn. Wat het enorm bijzonder maakt omdat je daarmee preventief aan je gezondheid kan werken.
Nu begrijp je ook waarom dit voor kosmonauten werd gebruikt, die wil je niet de ruimte insturen met een longontsteking die je pas waarneemt als het te laat is...

Dan is er nog het principe van quantum verstrengeling.
Deeltjes zijn zo met elkaar 'verstrengeld', dat wanneer je ze van elkaar splitst en ze mijlenver uit elkaar houdt, ze alsnog in een instant moment (dus direct, zonder verstreken tijd!) zich hetzelfde gedragen.
Als je het ene deeltje zou manipuleren, reageert het andere deeltje direct mee. Dat is toch iets bijzonders!

En dat betekent dat al onze cellen, weefsels en organen die met elkaar in verbinding staan, zich eveneens zo gedragen! Al zou je maar één deeltje of lichaamscel beïnvloeden, alle andere deeltjes veranderen instant mee.
Het betekent ook dat gedachten en emoties, die wederom energie en trillingen zijn, van invloed zijn op je fysieke gezondheid en vice versa. En dan wordt het interessant, want kun je jezelf door bijvoorbeeld onverwerkte emoties ziek maken? En dus ook weer beter? Het antwoord is dus ja!

En het gaat nog verder, we staan via deze quantumverstrengeling ook in verbinding met elkaar, bijvoorbeeld onze dierbaren (via dat onzichtbare veld, de ether)!
Geen wonder dat we spanningen van een ander kunnen voelen en dat voorouderlijk trauma invloed op ons heeft.

En dit is een hele belangrijke factor in het begrijpen van ziekte en gezondheid!

Neem contact op