Psychotherapie

Zowel op locatie in Amsterdam als online - Geen verwijzing nodig - Geen lange wachttijden

In een psychotherapeutische sessie staat jouw levensgeluk centraal!  

Door te praten en bepaalde oefeningen/ technieken toe te passen, krijg je niet alleen meer inzicht op jouw gedachten, gevoelens & gedrag, maar leer je ook hoe je gevoelens en emoties kan verwerken, belemmerende gedachten(patronen) kan veranderen en hoe je jouw krachtige mind voor jou kan laten werken in plaats van tegen je, zodat jij meer rust, vrijheid en geluk ervaart!

Als je eerder al eens met een psycholoog hebt gepraat en het heeft niet (voldoende) geholpen, dan is de kans groot dat je niet (geheel) tot de kern bent gekomen. Vaak heb je dan wel inzichten verkregen en weet je het rationeel gezien allemaal precies, maar is je gevoel nog steeds niet veranderd. Weet dat er dan nog veel winst voor jou te behalen valt! Door een laag dieper te gaan en dat is precies waar mijn specialiteit ligt.

In mijn sessies maak ik o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT),
schematherapie, hypnotherapie, EMDR, acceptance and commitment therapy (ACT) en de VERS-training maar ik laat deze technieken even makkelijk los om iets geheel anders met je te doen. Als het maar werkt om met jou tot die kern te komen!

Of je nu last hebt van angsten/ angststoornis, somberheid/ depressie, trauma/ PTSS, AD(H)D, verslaving,
een persoonlijkheidsstoornis zoals de borderline persoonlijkheidsstoornis of geen
van deze diagnosen hebt maar toch eens zou willen praten met iemand, je kan bij mij terecht.

Voor zowel losse sessies als een traject. Aan de hand van een uitgebreide intake
bekijken we samen wat je nodig hebt en wat het beste bij jou past.